Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Jó ötlet ilyen melegben?

Jó ötlet ilyen melegben?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy áttörölgetem a hörcsögömet napi kétszer vizes törülközővel. Nem árthatok neki,igaz? Csak jó lesz neki..:)

2012. júl. 3. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__3137259-h..

Hasonló volt az én kérdésem is, olvasd itt a kommenteket:)

2012. júl. 3. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Amúgy nincs klímátok? ezt olvastam még: "A 20–25 °C ideális számára. Télen se legyen hidegebb 15 °C-nál.", nálam 23ra van állítva a klíma.
2012. júl. 3. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. júl. 3. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én úgy hűtöm a hörcsögöt, hogy ráteszek vizes törülközőt a ketrec tetejére napközben, amikor alszik, ekkor már nyugisan tud aludni, látszik rajta.

Ez a legegyszerűbb és ettől tuti nem lesz baja sem.

Egyébként néha előfordult már olyan is hogy langyos vizes törülközővel áttörölgettem, ebből se lett baj, de nem rendszeresen csináltam, de előfordult már.

2012. júl. 3. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mondok egy jobb módszert.Fél literes üvegbe engedj vizet,tedd be a fagyóba kb. 3 órára,vedd ki,tekerd be vékonyan egy konyha ruhába,és tedd be a höri ketrecébe/terráriumába.
2012. júl. 5. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!