Hogyan hűtsem le a nyuszijaimat ilyen melegben?
Figyelt kérdés
Nálunk 40 fok,máshol nem tudom mennyi ..2012. júl. 1. 13:23
1/4 anonim válasza:
Én lavórba szoktam engedni egy kis langyos-hűs vizet, és abba szoktam beletenni, egy kicsit amíg lefürdetem. Csak vigyázz arra hogy leérjen a lába, és lehetőleg mindig fogd nehogy belecsússzon és víz menjen a fülébe, mert abból komoly baj is lehet!
2/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom .. Kicsit félek,hogy valami bajuk lesz,vagy kiugranak.
Valahol azt olvastam,hogy nem szabad fürdeni.Te próbáltad már,vagy te is csak olvastad?
2012. júl. 1. 17:10
3/4 anonim válasza:
Fürdetni ne fürdesd, csak a fülét és a mancsait vizezd be, nagyon óvatosan. Ezenkívül csavarj fagyasztott vizes palackot törölközőbe, és rakd be hozzá: mellette fog aludni, az tuti. :) Gondoskodj róla, hogy folyamatosan legyen hideg vize. Én olyat is csináltam, hogy csempelapokat raktam a fagyasztóba, és a ketrec oldalának döntöttem: olyan, mint egy légkondi. :D
4/4 anonim válasza:
én egy pólót vizezek be és tewrítem rá de arra figyelj h ne legyen rajta sokáig meg én utána száraz törcsivel áttöröltem mert ugye a bundája vizes lett, ugy szoktam h ne nagyon érje a víz, belógatom a ketrecbe és akokr a ketrec oldala meg a póló közé befekszik és hűsöl :D a kílától meg a ventillátortól óvd attól csak megfáznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!