Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek kb mennyi idős a...

Szerintetek kb mennyi idős a tengerimalacom?

Figyelt kérdés

Egy honapja van nállam, egy állatkereskedésben vattem de ott nem értettek semmihez.Azt mondták hogy még nincs egy éves, ennyi volt a válaszuk.

-25 cm nagyságu, és nagyon félénk,attol tartok hogy ijen idös korában már nem fog kézhez szokni:(

Link: [link]

[link]

[link]

2012. jún. 27. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
A körmeit nézd meg. Ha vékonyak,akkor inkább kölyök, ha vastagabb,akkor már inkább az 1 éves kor felé van. Én igy kép alapján olyan 6 hónapos körülinek tippelném. Kézhez fog szokni szerintem,mert még nem öreg,csak sok idő kell hozzá.
2012. jún. 27. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden malacot kézhez lehet szoktatni, talán egy-két agresszív példányt nem igazán.

De a félénk malacot biztos, csak idő kérdése, hogy feloldódjon!

Sokat beszélj hozzá, simogasd és vedd ölbe gyakran.

Ez a malacka fiatal, jó, ha féléves, nagyon aranyos!

2012. jún. 27. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok

Fiú, vagy lány?

Az, hogy pontosan mennyi idős csak a lányoknál lehet érdekes!

A lánymalacot nem szabad pároztatni egyéves kora után, ha nem volt még szülése, mert összenő a medencecsontja és nem tudja a kicsiket megszülni!

2012. jún. 27. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó! Gondolom nem szaporitani akarja azt a malacot,nem azért vette!
2012. jún. 27. 14:38
 5/6 anonim válasza:
Kézhez szokik csak türelem kérdése..:)
2012. jún. 27. 15:05
 6/6 A kérdező kommentje:

1.válaszolonak:a körmei már nem ojan vékonyak 3.: válaszolonak fiu

Remélem hogy kézhez fog szokni,félénk de néha-néha kiváncsiskodo is... kösz mindenkinek a válaszokat :)

2012. jún. 27. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!