Mihez hasonlit a goreny szaga?
Ivartalanított csajszi,kisfiú: finom, könnyed, mézhez hasonló illat.
Nem ivartalanított fiú,lány: jellegzetes, perzsa, büdös szag.
Hihetetlen illat.
Minden benne van, ami csak benne lehet: gyümölcsös, leheletnyi animalitás, apró érett jegyek, hús, fűszer, menta.
Utóillata kicsit feszes, de nem tolakodó, a feketeribizlire, feketeborsra, vaníliára és nemes tölgyre emlékeztet.
Barátom szüleinél 2 göri volt, és az egész lakás bűzlött, de ők azt mondták nem büdös, csak vad szagú. Nem voltak elhanyagolva, az alom és a ketrec tiszta volt, de ha megsimogattam, kb olyan ázott kutya szagú lett a kezem.
Persze függ a szellőztetéstől is, meg ott sok volt a szőnyeg volt és ráhemperegtek.
Ha kiengedték őket a szobába, én eldugtam a lábamat, vagy felvettem gumicsizmát, vagy kimenekültem a kertbe, mert eléggé tartottam tőlük és nem oktalanul, mert az egyik göri több embert is megharapott, és olyan is volt hogy szájzárat kapott, akkor meg alig tudták leszedni a szomszédról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!