Mit tegyek ha dagi a tengerimalacom?
Figyelt kérdés
2 lány malacom van és már nem tudom hova csökkenteni a mag adagjukat Már csak napi 1 evőkanállal kapnak EGYÜTT
Zöldséget minden nap kapnak fő élelmük a széna napi kb 4 szénatartónyit megesznek:)
2012. jún. 24. 18:22
11/12 A kérdező kommentje:
de azon nem birok kiigazodni mert az egész angol
És olyat hol tudnék venni?
2012. jún. 24. 21:01
12/12 anonim válasza:
Nem tudom,miért angol amit linkeltem,most megint megpróbálom. Ha megint angol,akkor lépj a versele_laga honlapra,ott válszd ki a nyelvet,magyarra,majd a rágcsálók-tengerimalac eledelekre,és ott vannak a tápok. Amúgy a legtöbb állatkereskedésben,vagy Fressnapf,Alphazoo lehet kapni,de pl én rendelni szoktam,mert sokkal olcsóbb úgy. HA érdekel,hogy honnan,irj privátot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!