Nyuszi!? (bővebben lent)
A nyuszi legyen nagyon sokat szabadon napközben,este is,lefekvésig.Akkor rakd be amikor aludni mész.Tegyél elé szénát és egy kis zöldséget,pici tápot.Megvacsorázik,fáradt lesz és elnyúl.Így éjjel nem fogja rágni a ketrecet,amiatt,hogy futkározna.Ha felébred szénát fog rágcsálni.
Nekem is van egy nyuszim,de ő már nem csinál ilyeneket.Most,hogy már okos nagyfiú,így sose zárom a ketrecbe,szabadon van,ajtaja mindig nyitva.Éjjel is.De legtöbbször bemegy a ketrecébe aludni,vagy a nappaliban az asztal alatt alszik.
Szia! Azt próbáltad már, hogy letakarod? Sok gazdinak ez is segít. Persze vigyázz, hogy ne valami nagyon vastag pléd legyen ebbe az amúgy is nagy melegbe és elég ha csak azt a felét takarod le, amin át téged lát. Ha ez sem segít akkor kend be valamivel a rácsnak azt a részét amit rág (már nem emlékszem, hogy melyik illóolaj az, de van amit nem szeretnek.. olvass utána én a torpenyul.hu oldalon olvastam). Ha ezt már próbáltad és ez sem segít, akkor próbáld meg teljesen nyúlbiztosság tenni a szobádat és szabadon hagyni éjszakára :) Remélem megoldódik a probléma és nem kell tőle megválnod tesód miatt :S :S
Sok sikert hozzá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!