SOS! A hörcsögömnek nagyon melege van. Szerintetek mivel tudnám hűteni a környezetét? (lent)
Ha egy nagyobb fém kekszes dobozba teszel egy hideg (nem jeges!)jégakut, akkor arra rá tud feküdni.
Jó megoldás még az is, ha olyan szobában tartod, ahol egész nap le van húzva a redőny, így nem lesz bent olyan meleg.
Víz mindenképpen legyen nála, mármint nem tálban, ahogy te írtad, hanem itatóban.
A tálat nem tartom túl jó ötletnek, mert könnyen lehet tőle valami baja (véletlenül felszívja és megfullad, stb).
köszi!
Most olvastam azt,hogy:Egy tálat be kell tenni a hűtőbe,és amikor már kellően hideg fedővel együtt berakjuk.
nekem ez jobban tetszik,így legalább nem is tudna bele menni.Viszont így is kellően tudná hűteni a környezetét?
Egyébként a szobámban ilyen melegben mindig le van húzva a redőny,nyitva van az ablak és az ajtó is.
Az én hörcsögeimnek is nagyon melege van, nálunk 30 fokos hőség van! Én úgy hűtöm őket napközben, hogy mindegyiknek ráteszek a ketrecére vizes törülközőt, és úgy látom ez be is vált, mert azóta nyugodtan alszanak!!
Csak éjszaka nem tudok mit kezdeni velük, akkor nem merem rájuk tenni a törülközőt mert megrághatják vagy behúzhatják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!