Egyedül hagyhatom a tengerimalacot 1-2 napra?
Ha elmegyek valahova a malac egyedül maradhat mondjuk, úgy hogy
1. -Reggel elmegyek este jövök?
2. -Reggel elmegyek másnap este jövök?
Ha igen, akkor mire figyeljek? Ti hagytátok egyedül pár napja a malacotokat?
szerintem ha hagysz elenegndő vizet és több fajta kaját akkor persze.
meg persze ne hagyd a napon, legyen neki levegő
Én minden második héten egyedül hagyom úgy hogy péntek délután elmegyek vasárnap este övök. ) éve semmi sem történt még vele...
Arra kell figyelni főleg így nyáron hogy ne napos helyen legyen , vize tiszta és sok!!
Én úgy szoktam hogy teszek be neki olyan zöldséget amit szeret (szerintem ez 5 percen belül elfogy) + olyat amit kevésbé mert azt tudom hogy beossza (nálunk ilyen a répa alma) Valamint magot szénát és száraz kenyeret inkább sok legyen mint kevés. A helye mindig legyen tiszta, és mielőtt elmegyek mindig átnézem tüzetesen ....
Ahogy előttem írták, úgy általában egy két napig magára lehet hagyni a malacokat elegendő vízzel és élelemmel.
De én ebben az iszonyat melegben nem tartom szerencsésnek!
Sűrűn kell cserélgetni a vizét, valahogy hűteni kell szegényt, ilyenkor jobb ha inkább megkérsz valakit, hogy nézzen rá!
Én már hagytam 3 napra is otthon a malacot , úgy hogy én Pécsi vagyok és a Balatonra leutaztunk .
Elvolt....
Kellet neki tiszta alom, SOK SOK SZÉNA , táp , és répa vagy
ami van otthon . Néha teszek be neki egy friss szilva fa ágat hogy ne unatkozzon amíg nem vagyunk otthon ....
Szólal kis időre otthon lehet hagyni nem lesz tőle semmi baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!