Egér költözött a padlásra, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
A tetőtér be van építve,szóval a padlásunk az első emelet felett van,olyan citromsárga színű,üveges szigetelő van benne,hasonló anyagú a vattához,szúrós.Ritkán megyünk fel oda,nagyon meleg van ott,áporodott a levegő.2 napja arra keltem Anyukámmal,hogy valami zaj hallatszódik a falból.Kikövetkeztettük,hogy valószínűleg egy egér az.Annyira hangosan neszelt,hogy le kellett költöznünk,ott aludtunk.Előző este a bátyám szobájának falából hallatszódott a zaj,ezúttal ő ment le aludni.Mit tegyünk?Elpusztul magától?Azt hallottuk,hogy az egér szereti ezt a citromsárgás anyagot.Voltatok már ilyen helyzetben?2009. júl. 4. 22:45
1/9 A kérdező kommentje:
Esetleg tegyünk fel mérget,vagy egérfogót?Nem hinném,hogy odatalálna,mert a falakban mászkál,amik gipszkartonból készültek,ezért üregesek,és bejárhatja az egész emeletet.:(
2009. júl. 4. 22:46
3/9 anonim válasza:
Szerintem öljétek meg magatokat és akkor az egércsalád kedvére szaporodhat a burkolatban. Miért gondolod, hogy nektek van jogotok ott lakni, nekik meg nincs?
4/9 anonim válasza:
Szia!!
Nekünk az egész lakásba ilyen kőzetgyapot van a falba és régebben mi is halottunk onnan kaparászásokat és mi is azt hittük egér de egy hozzáértő azt mondta vmilyen bogarak. Egy idő után elmúlt. Remélem már nincs ott semmi.
5/9 anonim válasza:
Megint én. Mikor nálunk ez történt ezt a kérdést írtam. Sok hasznos válasz érkezett. http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__68195-..
6/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak:képzeld,van macskánk,de mit gondolsz,hogy feltesszük a padlásra,hogy megfulladjon,meg belemenjen az üveggyapotba?
Második válaszolónak:Köszönöm a segítséget,ha hazajön Anyu,megmondom neki.;)
2009. júl. 5. 10:23
7/9 anonim válasza:
Én is voltam már ilyen helyzetben. De nekünk a macskánk megfogta az összeset. Szóval télleg jó ötlet lenne. Ha nem teccik a macskátoknak h "áporodott a levegő" akkor úgysem marad sokáig. De ha nem teccik akkor van még az a ragacs. abba tehetsz sajtot vagy valami magot, de nem garantált h az egér bekapja a csalit. előnyösebb a cica!;)
8/9 anonim válasza:
Hello. A második válaszoló vagyok. Nekem igen jó a humorom de a tiéd jobb:)
9/9 anonim válasza:
Üdv! Tudom régi a kérdés, de hogyan oldódott meg a probléma? Nekem másfél éve lett gipszkartonozva a szobám, de mindenhonnan betonfal veszi körül, nem tudom, hogyha egér, hogy mászhatott be. Én is leköltözni kényszerülök, mert felkelt hajnalban. Bogarak voltak végül, vagy egér? Hogy sikerült megszabadulni tőlük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!