A te állatodnak mi a neve? Jó rágcsálóneveket keresek!
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 15:51
1/18 Doruss válasza:
Az én nyulamat úgy hívták, hogy Zorro :D egy barátnőm tengerimalacai pedi Luna és Kócos. :)
2/18 anonim válasza:
A mi tengerimalacunknak Sipoly volt a neve.XD
3/18 anonim válasza:
A két tengerimalacom Pötyi és Gombóc.:D
De szerintem jó név a Tádé,Rágcsa...:)
4/18 anonim válasza:
Szappan, Tökfej, Bakancs, Ugrancs, Rágancs, Zsálya, Jonatán, Pudingfej, Galuska, Csiríz, Kapor, Kaproska, Nyafogi, Nyafka, Kényes, Fintor, Bubó, Hopszala, Minyon.
Na, hirtelen ennyi beteg név jutott az eszembe. :D Én mindig ilyeneket adok a kicsikéimnek. :D
5/18 anonim válasza:
Az én kis nyuszimat Ser Golyónak hívják, bár álltalában, úgy van emlegetve hogy a nyúl (A nyúlon túl?-Nem, nem a nyúl az)
6/18 anonim válasza:
Patkányom neve volt: Foltos
Egérkéim neve volt: Zizi, Lelenc
Aranyhörcsögeim neve volt: Maszatka, Picurka, Shelly, Tüncike, Cinike, Pucki, KisPocok, NagyPocok, Maci, Mazsola, Debrike, Cuki, Selymeske, Fincike
Jelenlegi aranyhörcsögeim (anyuci és a gyermekei):
Falatka, Mocorka, Tötyike, Nyafika, Pöttömke, Prüntyike, Potyka, Rágcsika, Pufika
7/18 anonim válasza:
hörcsög: maci
patkány: Szőr lancelot
csincsilla: Csen Csi Vang Li-csin
8/18 anonim válasza:
A mi két malacunk Döme és Sammy! :)
9/18 anonim válasza:
Tengerimalacaim, volt tengerimalacaim neve: Rómeó, Júlia, Gombóc, Mütyür, Darwin, PopCorn, Tádé, Kráter, Michelangelo, Lecsó, Grafit, Sheamus, Zafír és Tockos.
10/18 KisSzöcske^^ válasza:
Két tengerimalacom van.Egyiket Dominónak hivják(mivel fekete fehér foltokkal),a másikat pedig Keninek :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!