Ez a ketrec jó 2 tengerimalacnak?
Szia!
Szerintem nem. A malac nem szeret úgy mászkálni, mint a hörcsög. Ők jobban szeretik az egy szintes, de nagyobb alapterületű ketrecet kis házikóval, ahova bújhatnak. Nekünk egy 50 x 100 cm-es ketrecünk van (nyúlketrecnek adják), az elég két állatkának.
Okés köszönöm a válaszokat!:)
és kb mennyibe kerül 1 tengerimalac 1 kereskedésban(nincs tenyészet)?
Nem!
Ebbe még egy tengerimalacot sem szabad egy percre sem betenni!
Nagyon kicsi a 37*24 cm. Egy malacnak is legalább 80*50, de inkább 100*50-es ketrec kell.
A 100*50-es elég két malacnak is.
A tengerimalacnak legalább 100x50 cm alapterületű ketrec KELL! [link]
A második kérdésedre válaszolva: Ez az állatkereskedéstől függ. Én debreceni vagyok, itt 1000-1500 Ft. Van ahol olcsóbb, van ahol drágább.
utolsó előtti!!!Az a ketrec nagyon drága!!!!
Ennyit nem költhetek rá.
olyan 7000Ft-ig van a keret!
utolsó:köszi,kb olyan arányban van itt nálunk hogy a hörim 600Ft-ba került és nagyon egészséges,vidám
Nézz körül pl. Vaterán, ott vannak olcsó, használt, nagy ketrecek. Linkelek példákat, de mindegyiket meg kell nézni, hogy nincs-e túl rossz állapotban, ha úgy döntesz innen veszel.
10000 Ft-ért pedig újakat is lehet kapni!
Én innen vettem a ketrecemet, és a mai napig használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!