Szerintetek így jó esélyem lesz rá?
Figyelt kérdés
Nos már 3.-os korom óta szeretnék egy dzs. törpehörit. most 12 éves 6. osztályos vagyok és eddig midig kitűnő voltam egészen 6. osztály félévig akkor becsúszott 4 négyes. Most év végén egyetlen 4-em lesz ami tesi. A félévi 4-ek : matek, nyelvtan, tesi, szorgalom). Úgy döntöttem hogy jövő hét szerdán jún.13.-án este leülök apáékkal egy komoly beszélgetésre, hogy én a félévhez képest mennyit javítottam a jegyeimen és, hogy szeretnék egy hörit, és az osztálytársaimat megkérem (akiknek szintén van hörijük), hogy egy papírra írják rá és írjak alá, hogy a hörcsögök igen is nem büdösek ha megfelelően vannak godozva. Mutatok nekik még képeket a hörikről meg egy csomó törpehöris oldalt amit lementetem a gépre. Na meg A Felelős állatartás 7 aranyszabálya című kisfilmet, hogy én igenis elég felelőségteljes állattartó lennék. (Még nincs rendes kisállatom) Már egyszer húsvétre kaptunk egy nyulat amit 5 napig én gondoztam és anyu szerint felelős állatatrtó lennék,csak ő nem szereti a bűzt. Apu szerint pedig nem vagyok elég felelőségteljes, pegig csak ő nem hagy engem próbálkozni. Szerintetek ez a beszélgetés beválik majd?2012. jún. 10. 12:11
1/7 Virry válasza:
Szerintem beválik. Sok sikert. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Nem fognak a szüleim hülyének nézni?
2012. jún. 10. 13:06
3/7 anonim válasza:
De, egy kicsit gyerekes a terved, főleg az az aláírós. Sok más dolgot viszont nem tudsz csinálni, annak idején én is hasonlóan győztem meg a szüleimet, és most 2 degu büszke tulajdonosa vagyok :) Sok sikert!
4/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk mivel gyerek vagyok!!!!
2012. jún. 10. 13:38
5/7 anonim válasza:
Szerintem, ha ezt mind megmutattad nekik nem fogják egyből azt mondani, hogy Oké. Először szerintem, alszanak rá egyet, ők is leülnek kettesben ezt megbeszélni és utána adnak rá választ.
Olyan 70-75% lehet az esélye, hogy megkapod, véleményem szerint.
Én biztos, hogy megengedném neked, hogy legyen hörcsögöd mert amiket leírtál látszik, hogy tényleg akarod, gondoznád, meg olvastál hörcsögös oldalakat, tehát nem úgy kezdenéd el az egészet hogy semmit nem tudsz a gondozásáról.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, inkább úgy döntöttem, hogy a mai nap beszélek velük mert a végén még vesznek nekem valamit a biziért aztán már vége is a höri dolognak. Szurkoljatok.
2012. jún. 10. 16:30
7/7 anonim válasza:
Írd majd meg hogy mit mondtak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!