Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tegyek, ha sánta hörcsögöt...

Mit tegyek, ha sánta hörcsögöt vettem?

Figyelt kérdés
sziasztok! most vettem egy hörcsögöt, amiről utólag kiderült, hogy sántit, meg szerintem nem is hall, meg talán vak is... vigyem vissza? a kérdés komoly!

2012. jún. 7. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmit ne tegyél. tartsd meg szegényt, és próbálj meg minél jobb életet biztosítani neki. pár nap, és úgy is annyira megszereted, hogy semmi pénzért nem vinnéd vissza. :)
2012. jún. 7. 21:31
 12/14 anonim ***** válasza:

cuki, hikomat höri :-))) megtartanám

elnevezném Ödönnek :-)

2012. jún. 7. 21:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Első höri?

A hörcsögök ha félnek, leblokkolnak. A földhöz tapadnak, és nem mozdulnak amíg nem látják, merre rohanhatnak. Pláne ha még pluszban meg is ijeszted :D

Ahogy észrevettem, nem igazán kell forgatniuk a szemüket hogy felfelé is lássanak (ekkora gülüszemekkel nem is csoda :)).

Valószínűleg csak megijedt mikor levetted a doboz tetejét, de könnyen észreveszed ha nem lát.

Ha kódorog, dezorientált, meg-megáll, akkor valószínű tényleg nem lát.

Ha nyílegyenesen szaladgál miután feloldódott picit, nem lehet gond :)

Sajnos öregségére az én hörim is megvakult, ezek voltak a fő jelei.

2012. jún. 7. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Nézesd meg egy hozzáértővel. Profi hörifan, tenyésztő, rágcsálós doki...

A hörik nem túl jól látnak, és a zajokon se mind izgatja magát... Lehet, hogy nem vak, csak bátor. :)

Ha mentett, beteg állatot kaptál kereskedésben, az sem gonoszdolog. De az, ha nem mondta, az már a tájékoztatás elmulasztása, és törvény tiltja.

Nálam vannak mentett rágcsálók. Egy kis hozzáértés, és vitamin, fehérje csodákra képes.

A hozzáértés pedig megszerezhető. :)

Gondolom a következő azért tenyésztőtől lesz...

2012. jún. 8. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!