Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek jó ötlet nyúltápot...

Szerintetek jó ötlet nyúltápot vinni neki?

Figyelt kérdés
Az elmúlt 2 napban láttam egy csövifélét az örs vezér téren az aluljáróban egy fehér nyuszival, és az van neki kiírva a táblájára, hogy "kérem segítsenek, a nyuszika éhes". Nagyon sajnálom szegény állatot, mivel nekem is van nyuszim, aki gyakorlatilag a család része, és nagyon nagyon szeretjük. Pénzt nem szívesen adok az embernek, de arra gondoltam, holnap viszek neki egy kis zacsiban nyúltápot. Mit gondoltok, ez jó ötlet?

2012. jún. 7. 20:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, ma ott volt a nyuszi, de nem volt nálam táp, mert nem volt tervben, hogy arrafelé járok. Viszont, ami nagyon érdekes, hogy nem azzal a sráccal volt, akivel szokott, hanem egy idősebb pasival....
2012. jún. 9. 18:03
 12/18 anonim ***** válasza:

A nyúl pénzt kapott, elküldte a srácot nyúlkajáért.

De vasárnap csak a kocsma van nyitva!

2012. jún. 9. 18:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Tudod a furfangos hajléktalanok a pénz keresés céljából jutnak állathoz. Itt ahol lakom, nem egy nagy város, mégis éveken keresztül volt egy hajléktalan, aki egy kuvasz jellegű ebbel kéregetett. Végül ugye kialakult az ingyen oltatása, kozmetikázták is. Az a pasas lehet pénzhez jutott, de elkérte tőle a másik. Zsiványok ezek, pénzt ne adj a kezekbe. Csak nyúleledelt. Ha csak meg nem eszik a nyúl elől.
2012. jún. 9. 20:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Az ilyenektől nem lehet valahogy elvenni azt a szerencsétlen állatot? Van egyáltalán olyan állatvédő szervezet, aki ilyesmivel foglalkozik?
2012. jún. 9. 22:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Azt a szerencsétlen állatot valószínű a kéregető "stricijétől" akarnád elvenni.

Fel van osztva a piac, szinte minden koldulóhelynek megvan a tulajdonosa, ezek az alvilágban pénzért cserélnek gazdát.

A koldulók esténként leadják majdnem az összes pénzt a hely gazdájának. Az is lehet, hogy a nyulat reggel nyomják a kezébe és este elviszik tőle.

2012. jún. 9. 22:33
 16/18 anonim válasza:
Kérdezd meg valamikor mennyit kér a nyusziért, vedd meg tőle és ajándékozd el(vagy tartsd meg)hogy megbízhatóbb gazdához kerüljön...Ez attól függ mennyire alkalmas neked.
2012. jún. 11. 18:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Na, van valami új fejlemény?
2012. jún. 12. 16:18
 18/18 A kérdező kommentje:
nincs, azóta nem láttam egyszer sem... :(
2012. jún. 12. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!