Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért kopott ki foltokban a...

Miért kopott ki foltokban a tengerimalac szőre?

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges, hogy több vitaminra van szüksége.
2009. júl. 2. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg, ha olyan hámlós a bőre a kikopott helyen, lehet gomba is. Akkor viszont kezelni kell. Ha nem vagy biztos benne, hogy mi okozta, akkor érdemes lenne állatorvosnak megmutatni.
2009. júl. 2. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
az enyémen valami parazita élősködött.valószínű a tiéden is.elvittem dokihoz,adott cseppet.már jól van.vidd el minél előbb mert doki azt mondta hogy rámegy a szemére,fülére,gyomrára....és elpusztul.időben kell kezelni.
2009. júl. 2. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként nem az enyém, a húgomé. Nem látszik rajta semmi sérülés, hámlás, vagy ilyesmi, nem is vakarózik. Az első lábain és a hátsóján olyan.
2009. júl. 2. 20:22
 5/8 anonim válasza:
Az atkás betegségek is tehetnek ilyeneket, ez pedig jó táptalaj a gomba kialakulásának is. De idősebb állatokon jellemző a fül mögötti és a has alatti területen lévő szőr kihullása.
2009. júl. 5. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is hasonló problémánk volt, de én olvasom a Pets-et, és kiderült hogy gombás fertőzése volt a malakkámnak.

A mostani számukban írtak a tengerimalac szőrbetegségeiről a 14. számban. Abban találtam meg a megoldást.

a tippeket itt találod:

[link]

remélem hasznosnak ítéled majd mint én! :)

Caelestis

2009. júl. 6. 21:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt az oldalt nem ismertem. De nem találtam meg a malacbetegségeket... Tudsz küldeni egy közelebbi linket?
2009. júl. 7. 09:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
sztem jobb ha elviszed dokihoz nekem hörcsögöm van .kihullott a szöre gombára tippeltem én is aztán kiderült hogy rühes lett a forgácstol.1 honap volt a kezelési idö és én idöben vittem el!!!ne te akard kideriteni mi baja,mert rosszul is tippelhetsz és annak csunya következménye is lehet!ja és adj neki sok zöldséget és mindig bolti almot vegyél lehetöleg olyat ami NEM asztalos mühelyből van!!! remélem meggyogyul
2009. júl. 9. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!