Ha egy tengerimalac vajúdik, az hogyan nyilvánul meg?
Szia!Most az a helyzet, hogy szemmel láthatóan jobban van, már megvan fészke is ha jól látom. :) Szerintem csak fájásai vannak neki. Remélem.
Nagyon aggódom miatta, hisz ő az egyetlen malackám, nem akarom elveszíteni.
Holnap valószínű elsétálok vele az állatdokihoz.
De az ugye nem kerül pénzbe, hogy vet rá egy pillantást?
Sajnos nincs pénzem, úgy meg nem akarok elindulni, hogy utolag kiderül hogy fizetni kell...
Idővel írok a fejleményekről, remélem egy két nap elteltével már azt írhatom, hogy megellett és makk egészséges a kicsi(kel)vel együtt!!! :)
Hát, én is remélem, hogy minden rendben lesz. :) A dokival kapcsolatban nem tudom, hogy kér-e a vizsgálatért pénzt. Esetleg a szüleiddel megbeszélni? Bár szerintem egy állatbarát orvos csak nem kér pénzt azért, hogy tanácsot ad. :) Ha meg valami kezelésre lenne szüksége, akkor szerintem legyen nálad valamennyi pénz, hogy ki tudd fizetni.
Remélem minden jól alakul majd!
Most olvastam egy két kérdést, tengerimalaccal kapcsolatban, de más témában. Azt írták 10ezret is elkérhetnek, nem semmi.
Itthon megteszek mindent ami tőlem telhető, hisz nagyon szeretem. Minden esetre szeretném elvinni, biztosra menni.
Szüleim... Hát ők ezt a malac-tartást nem igazán támogatják, mármint anyagilag.
Még meglátom hogy alakul a mai nap meg a holnap délután. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!