Vissza lehet még hozni?
Persze, hogy vissza lehet ....
Én vissza tudom hozni egy kis abraka dabrával xDDDD
Amúgy meg hol van 4 hónapja az a döglött tengerimalac?
Szekrényedbe tartod egy cipős dobozban?
Szerinted? xD
Amúgy tudtad, hogy ha megeszed, akkor a lelke nem tud átmenni a túlvilágra, hanem a testedben ragad és lassan-lassan átveszi fölötted az irányítást? Ez nem fekete mágia, ez a valóság. xD
Hát persze, hogy vissza lehet.
Kell hozzá:
- 60 dkg sertés karaj
- 15 dkg gomba
- 25 dkg sonka
- 10 dkg velő
- 20 dkg sajt
- 1 fej hagyma
Utasítások:
Sertés karajra pirított gombából, sonkából, velőből épített máglya rakást átsütjük sajttal. Tálaláskor hagyma kelyhet készítünk, alkohollal megtöltjük és meggyújtjuk. Ebből a lángból fog újjászületni a döglött tengerimalacod.
Érdemes teliholdkor végezni a folyamatot, és az is plusz pont, ha már végeztél ezelőtt hasonló dolgokat. A február 29-én születettek mágikus erőt hordoznak, de a női nem képviselői is. Ezen felül az újraélesztés sikerességének valószínűsége lányoknál:
0-10 éves lány: 0%-tól 68%-ig arányosan növekszik a valószínűség az életkorral.
11-15 éves lány: 68-87%
16-19 éves lány: 87-98%
19-26 éves lány: 98-54%
26-32 éves lány: 54%-23%
32+ éves lány: 23%-0%
Mint láthatod, a tini lányok különösen fogékonyak a boszorkányságra. Ezt hívják "pubertáskori panaszoknak".
A fiúk esetében:
0-10 éves fiú: 50%
11-15 éves fiú: 50%
16-19 éves fiú: 50%
19-26 éves fiú: 50%
26-32 éves fiú: 50%
Ezeket csak bonyolult, nehezen kiszámítható egyenletekkel tudták kiszámolni, ezért igen későn került nyilvánosságra, miután a lányok egyszerűen megjegyezhető számadatait már évtizedekkel előtte publikálták.
Ezen kívül természetesen vannak kevésbé ismert, népszerűtlenebb módszerek is, mint egy nekromanta lefizetése, illetve Uri Gellerrel vagy Fekete Pákóval is megbeszélhető a dolog. Figyelmedbe ajánlanám a legjobb barátodat, a Google-t, ahol érdekes dolgokat találhatsz az egyiptomi macskákról is. (hidd el, ők még mindig köztünk rejtőznek!)
És szerintem a tengerimalacod is jó tippeket tudna adni, ha sikerülne vele kapcsolatba lépned.
Sok sikert! Írd meg, hogy sikerült a szertartás!
Nagyon szépen köszönöm a sok tanácsot!
Ahogy már kérdeztétek is, hogy hol tároltam a 4 hónap alatt, hát elárulom. Becsomagoltam egy TESCO- s zacskóba, és beleraktam a párnahuzatomba, hogy ne érezze halála után tőlem távol magát. Az első hetekben nehéz volt a szag miatt, de a szeretetben nem számít ez...:)
Azért szeretném újra az életbe hozni, mert már nagyon töri a csontja a nyakam.Szó szerint kikezdte.
Na meg egyik éjjel a lábszárcsontjával a számba ébredtem... Szegény mit gondolhatott??? ( erre is várok válaszokat )
Megpróbálom újraéleszteni a legközelebbi teliholdkor.
Arra lennék még kíváncsi, hogy: ugye én fiú vagyok szóval 50% az esély, hogy sikerül. Ha a barátnőm ott lesz és nézi, akkor nő a siker valószínűsége???
Előre is köszi!
3.válaszoló:
Akkor azért van annyi marha a földön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!