Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpe nyúl vagy törpehöri?

Törpe nyúl vagy törpehöri?

Figyelt kérdés
Melyiket válasszam? Szeretnék egy kisállatot tartani. Ti melyiket ajánljátok? Melyik van nektek? Hely az van. Viszont saját felelőségre akarom tartani.

2012. jún. 1. 16:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én a hörcsögre szavazok, mert magam is azt tartok és tenyésztek. Nagyon aranyosak. Bár nyulam csak házinyulam volt, szóval azokkal nem foglalkoztam olyan sokat, mert nem voltak olyan igényesek.

Az egyik előbbi válaszban olvastam, hogy ha felkeltik a hörit, harap. Hát, nálam ilyen még egyszer sem volt, pedig már 6 éve vannak dzsungijaim.

Te pedig azt írtad, hogy kapar. Ezt nem értem. Úgy gondolod, hogy a gurigát kaparja? Mert az muszáj neki, hogy koptatni tudja a körmét. Amúgy ha éjszakára kiveszed, akkor majd nappal jön elő kaparászni és nem fog annyira zavarni.

2012. jún. 4. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nyuszi hangosabb. Ha az elkezd kaparni, vagy rágni a rácsot, akkor tuti nem tudsz aludni, és ha a szoba elé teszed ki, akkor is hallod.
2012. jún. 4. 23:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Én a hörcsire szavazok.Az enyém még sosem harapott meg pedig rendszeresen felébresztem.A tartása nagyon olcsó és amire szüksége van:terrárium v ketrec,házikó,WC papír guriga,mókuskerék,forgács,önitató(golyós),eledel(magkeverék).Az enyém nappal kapar, éjszaka kerekezik ami engem nem zavar.
2012. szept. 16. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!