A Hörcsögöm azt hiszem a végét járja. Ötletek?
Sziasztok!
Ma reggel megint kapott egy szurit, antibiotikumot még mindig. Továbbra is bébitáp, magától nem eszik, de raktároz. Ma kicsit pörgősebb volt. holnap reggel is vinni kell. Ti azt írjátok, hogy 3-4 évig is élnek, az állatorvosok szerint csak másfél évet élnek. Tőlünk kb. 400 m.-re van a rendelő, és hétvégén is nyitva 9-12-ig. Még mindig nagyon reménykedünk és köszönjük a biztatást.
A törpék élnek 2 évig.
az arany hörcsögök 3-4 évig. Ha látod rajta hogy nincs jól akkor ne birizgáld,hagyd had pihenje ki. Kell neki. Nagyon remélem hogy Tietek felépül!!
Sziasztok!
Ma ismét az orvosnál kezdtük a napot, de Höri már sokkal jobban van. Ma már önállóan eszik, nagyon tetszik neki a borsószem. Gyógyszert még továbbra is kapnia kell, de injekciót már nem. Reméljük, hogy rendbe jön!
Sziasztok!
Nem tudom benéz-e még valaki ide, de
Szerencsére Hörink teljesen rendbe jött, vidám, pörög, ezért elneveztük Harcosnak, olyan jó a régi Hörcsögünket visszakaptuk. :) Igaz, a szurik árából 20 db hörcsögöt vehettünk volna, de ŐT IMÁDJUK!!! Köszönjük mindenkinek a biztató szavakat!
Ez nagyszerű hír, nagyon örülök!
Igazán jó gazdi vagy!! Szeresd őt tovább és adj meg neki mindent!!
:D Úgy izgultam értetek! Olyan jó hallani, hogy vannak még gazdik, akiknek ér annyit az állatuk, hogy küzdenek érte. Vehetsz akármennyi hörcsögöt, a barátodat egyik sem fogja pótolni. Nem is értem az olyan embereket, akik inkább vennének másikat, mint hogy gyógyíttassák.
Nagyon erős kis höri lehet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!