A Hörcsögöm azt hiszem a végét járja. Ötletek?
Ma reggel fél hétkor nagy szenvedések után meghalt a pici hörcsögöm.Egész éjjel szenvedett és a kezeimközt halt meg.Az vígasztal hogy nem egyedül.Végig ott voltam vele. Hiányozni fogsz kicsi tücsök!
Remélem a Te hörcsögöd felépül!!
Sziasztok!
Azért nem tudtam írni, mert rossz volt a gép. Nagyon sajnálom hogy meghalt a hörcsikéd, borzalmas ezt olvasni. A mai napunk sírásból áll. Ma reggel is mentünk injekcióra, és még holnap reggel is kell az állapota semmit nem javult, fecskendőből bébi táppal etetjük, amibe immunerősítő port is kell keverni. Nagyon zihál, az orvos szerint tüdőgyulladás + agyhártya gyulladás ami ödémát is okoz neki. Nem akarjuk elveszíteni.
aj istenem.Olyan szörnyű ez.:( Remélem valamilyen csoda folytán felépül legalább a Te hörcsögöd!
Én legszívesebben felhoznám.Nagyon hiányzik.És elmondhatatlanul szeretem.Nem hittem volna hogy ennyire kötődni fogok valaha egy ilyen csöpp kis állathoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!