Vagy a sima pelletált zöld táp? Szerintem abelinkelt, de nem vagyok benne biztos. A dokink csak annyit mondott, hogy váltsunk tápot, mert a mostani túl puha lehet, és nem koptatja a fogát annyira.
2012. máj. 28. 12:14
1/8 anonim válasza:
Elvileg a széna a legjobb fogkoptató. Ha az elülső fogaival van a baj, farudakat vegyél, az sokat segít. Tápból a Versele Laga Cuni Complete, meg a Rebalance jött be nekünk.
2012. máj. 28. 12:18
2/8 anonim válasza:
A széna a legjobb fogkoptató.
2012. máj. 28. 12:59
3/8 A kérdező kommentje:
Kössz, ezzel igazán sokra megyek. A széna nálunk már nem elég, ezért kell tápot is váltanunk.
De köszi a k*rva hasznos választ, mintha nem tudnám magamtól, hogy a széna a legjobb fogkoptató vagy sem..
2012. máj. 28. 13:09
4/8 anonim válasza:
A belinkeltben vannak ezek a nagyobb kerek 'cuccok',amik a képen is látszódnak,na ezek kemények az biztos..Én egyszer vettem a nyuszimnak amiben voltak ilyenek,jó nagy kerek darabok is voltak benne.(egyébként hallywoodosat kap,ez csak szükség esetére volt,hát a kis zöld rudacskától ez keményebb)Azt viszont nem tudom,hogy összetétel szempontjából is jó-e.Azt is nézd meg.
2012. máj. 28. 13:37
5/8 anonim válasza:
A Comletete a fogorvosok által előírt gyógytáp. Ha nem húzod fel magad a szénán, akkor látod a választ.
A rebalance megelőzésként még elmegy, mert hosszú szállas rostot szintén tartalmaz, de így betegen a Complete kell.
A dokid elég jó? A csizsolás, majd a letolás után közvetlenül ezzel az infóval szokták folytatni, hogy Completen kívűl, csak fűszénát kaphat a következő kontrolig, ami X hét múlva lesz...
2012. máj. 28. 13:37
6/8 anonim válasza:
És nem kiborulni! Meggyógyul! :)
2012. máj. 28. 13:39
7/8 anonim válasza:
Persze, az is lehet, hogy azért nem kopik a foga a szénától, mert genetikailag foghibás. Ilyenkor vinni kell az orvoshoz, hogy levágja, mert máskülönben nem fog kopni.
2012. máj. 28. 15:43
8/8 anonim válasza:
Tudtom szerint nem a táp és nem a széna koptatja annyira a nyuszi fogát(legalábbis az én nyuszimét nem),hanem a fa.Mindegy milyen fa,lehet nedves is,de az annyira nem koptat.Mi a wc-papír gurigáját használjuk.Az is jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!