Hogyan lehet előcsalogatni a hörcsögöt a szekrény mögül?
Figyelt kérdés
kedvenc kajajára és játékára sem jött elő!2009. jún. 29. 19:12
11/17 anonim válasza:
nekem egyszer bement a konyhaszekrény mögé. jóvan-gondoltam-azt kihuztam a szekrényt persze olyan hangzavarral hogy a hörcsög elment addig mig én bajlottam. bement a szobába ott is a szekrény mögé. próbálkoztam kajával mindennel. azt éjjel rám mászott őméltósága hogy rakjam vissza (komolyan csak nem beszélve de gondolom ezt szerette volna elérni mert vagy álmos volt vagy éhes vagy mindkettő)
12/17 anonim válasza:
Én legutóbb (15 éve) porszívóval szedtem ki. Szépen rácuppant a hátuljára, aztán kihúztam vele. Az ijedtségen kívül nem lett baja.
13/17 anonim válasza:
este ha sötét van kijön és eltudod kapni esetleg a kajájját zörgesd(tapasztalat)
14/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen! végül a szekrény elhúzós módszert választottam!
2009. jún. 30. 15:43
15/17 anonim válasza:
de ilyen kérdésnél megvárod mígvalaki válaszol ? xD
és ha 2 napig nem ír senki addig ott tesped a szekrény mögött az a szerencsétlen állat ? ×D
16/17 anonim válasza:
00:18!
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__28..
Szerinted ő is tartogatta a szájában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!