Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan tudnám előcsalogatni a...

Hogyan tudnám előcsalogatni a törpehörcsögöm?

Figyelt kérdés

Tegnap este még megvolt. most néztem és nincs meg. Szerintem kiszökött. az biztos hogy csak ebben a szobában lehet mer bevan csukva az ajtó. szerintetek hogy tudnám elöcsalogatni?

Nagyon köszi!!

2010. aug. 30. 07:12
 1/9 anonim ***** válasza:
én a tengerimalacot kajával csalogattam ki,a szekrény mögül
2010. aug. 30. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is kajával a tengerimalacom ...
2010. aug. 30. 07:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt csak úgy tudod, hogy kikapcsolsz mindent, a gépet is és minden zajt a lakásban, azután leülsz a szoba közepére, és csöndben hallgatózol, amíg meg nem hallod a motoszkálást.

Az én régi hörimet egyszer a hangfalban találtam meg, és el is rágta benne a kábelt.

Máskor meg a számítógép házban volt, mert hátul volt 1 luk rajta, ott bement, aztán csak az volt a szerencsém, hogy ott nem rágott szét semmit.

Mondjuk az is lehet, hogy most pont alszik a höri, mert azok inkább estefelé szoktak aktívkodni. Szóval lehet ha most nem lesz meg, akkor este hallgatózzál megint :)

2010. aug. 30. 07:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer a hörcsögöm a szekrény mögő bújt, és ott a szőnyegbe csinált egy lukyat, és ott pihent:D Mi is kajával csalogattok, de nem jött ki, ezért hálót bedobtuk és kihalásztam a szekrény mögül:D De aztán meg is harapott:D Szóval szerintem a kedvenc kajáját tedd pár helyre egy tálkába, és maradj csendbe, közbe próbáld mindegyiket figyelni
2010. aug. 30. 07:38
 5/9 A kérdező kommentje:
már megvan. a szekrény mögött kihuztam a szekrényt és megtaláltam. viszont nem akar idejönni hozzám:/ mert átszalad a másik szekrény möge..pedig ott van a kajája is meg a kezembe is kaja...
2010. aug. 30. 07:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Tetszik neki a szabadság :) Kapd el valahogy, aztán kész. Ezt már kajával úgysem fogod :)
2010. aug. 30. 07:56
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi. majd csak elkapom valahogy:/
2010. aug. 30. 08:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Én eddig kajával csak patkányt tudtam visszahívni. Mikor kiszökik egy kisegerem vagy hörcsögöm, teszek a földre vizet és kaját neki, hogy ha nem kerül elő napokig, akkor se legyen baja. Pl egyszer épp egy párnapos hazaút előtt szökött meg, és indulásra nem sikerült elkapni. De mikor visszatértem, felforgattam a lakást, és párommal elkaptuk. Én is csak meglátni szoktam, hol rohan át.
2010. aug. 30. 08:52
 9/9 A kérdező kommentje:

sikerült megfogni (: beraktam a ketrecébe

nagyon köszi mindenkinek ^^

majd felpontozok mindenkit (:

2010. aug. 30. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!