Vadászgörény érkezik, Miket kell beszerezni az érkezése előtt?
Ketrec, alom, itató, etető, WC, berendezés a ketrecbe (bújócsövek, emeletek, játékok, függőágy egyéni ízlés szerint), görénykaja.
Nem mindegy, hogy miből mennyit/mekkorát. Pl. ketrecből is nagy kell neki.
Olvass utána mindennek, mielőtt bármit is megvennél!
Itt egy jó oldal: [link]
Ami még jó játék lehet:rizses doboz és bújócső:)
Én a helyedben már most telepakolnám a hűtőt hússal:)
Ne felejtsd a vitamin pasztát! :D Minden állatkereskedésben lehet kapni cicák számára készült pasztákat (Gimpetet biztos). Minden görci imádja, a jutalmazáshoz is jól jön, és ahhoz is, ha állatorvoshoz viszed és nyugton kéne maradnia a vizsgálat/szuri alatt. Ja, és ha kicsi görényed lesz, készülj fel lelkileg az éles kis fogakra. :D (Csak ne használj kesztyűt! Pár hétig szenvedni fogsz, de meg fog térülni minden fájdalom, mert jó eséllyel egy bújós, játékos kis tündérmanócskát fogsz kapni később ^^).
Játékok közül főleg a csipogósokat szeretik, ebből sokat fog fogyasztani. De a cicáknak készült horgászós játék is jó, amit te is meg tudsz csinálni.
Husi a hűtőbe, ahogy előttem írták, de a biztonság kedvéért vehetsz görénytápot is. Estére én inkább azt szoktam adni neki, vagy ha elmegyünk itthonról a párommal több órára, akkor is célszerűbb, mert nem romlik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!