Segítség! Miért nem találok sehol vadászgörit? (lent)
Mellesleg őt is tudom még ajánlani: [link]
Vagy Békéscsabán a Nightfall Hunters kennelt.
Nem biztos, hogy baj, ha nem bébigörényt szerzel be elsőnek. Ha megbízható helyről veszed/fogadod be a felnőtt görényt, kevesebb lesz vele a gondod valószínűleg. A kis görények harapnak, neked kell leszoktatni őket, ami fájdalmas, mert a tejfogaik élesek, és lehet, hogy még ahhoz vannak szokva, hogy a többi kis görénnyel játszanak (az ő bőrük pedig vastagabb, sokkal nagyobb a fájdalomküszöbük). Türelem kell hozzájuk, és nem teheted meg azt, hogy ketrecbe zárod hetekre, mert nem mersz hozzányúlni, amivel el is ásod a későbbi szelíd, ölgörény lehetőségét.
Azt ajánlom, hogy inkább próbálkozz idősebb görénnyel, és ne vidd rögtön haza, menj el ahhoz, aki el akarja adni/örökbe adni, ismerkedj meg az állattal, hogy szokjon kicsit (az enyém pl. velünk tündér, másokat viszont megcsipked rendesen, és idő kell neki, hogy megszokjon egy új embert), és ha utána is úgy döntesz, hogy szeretnéd, akkor hajrá. Én nem bántam meg, hogy görény-gyerekem lett. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!