S. O. S. segítség! A patkányom elveszett a kertemben és nem tudom hol van! Tudnátok segíteni?
Hagyjátok a kérdezőt, így is éppen eléggé izgulhat a patkánya miatt.
Keresd szűk és biztonságos helyeken. Olyan kicsi réseken is kifér, ahol senki nem gondolná! Nem szabad feladni, ha még a kertben van, előbb-utóbb előjön.
10:03
Hát kösz de én segítséget kérek nem kritikát!
10:24
Köszi :)
11:43
Oké, Köszi neked is :)
Tegyél ki élvefogó csapdát!!
Tegyél bele valami illatos falatot, amit már messziről megérez és szépen belemegy és bezáródik az ajtaja!
Valamint tedd ki a ketrecét is és legyen nyitva a ketrec ajtaja és bele szintén valami illatos finomságot.
Vagy tegyél ki egérfogót és törd el a nyakát...máskor majd nem mászik el, az biztos! :P
Viccet félretéve: szerintem nem sok esély van rá, hogy megtalálod, de megpróbálkozhatnál azzal, hogy valami csalit teszel a ketrecébe, valami finomságot, amit szeret, és kiteszed az udvarra.
Lehet, hogy belemegy. Mindenesetre reménykedjünk.
14:01
De honnan szedjek elve elfogó egércsapdát???
Nekem volt régebben egy egérkém, valódi utcai egérkém és neki volt ezekhez hasonló élvefogó csapdája, ha kiszökött, ezzel sikerült mindig megfognom. Többször szökött el, de mindig olyan butus volt hogy újra és újra besétált a csapdába.
Szóval ilyesmire gondoltam, amivel szerintem tutira meg tudod fogni a patkányodat, hacsak nem ment el jó messzire...:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!