Tengerimalac vagy törpenyuszi? (lent a többi)
Két(csak azért kettő mert ugye társaslények) nőstény tengeri malacnak vagy egy törpenyúlnak(neki mondjuk két emeletes) lenne ideálisabb a 80x40-es ketrec? Tudom,hogy nagyobb kéne de sajnos ez a maximum ami elfér.Hörcsögöm már volt, de olyan rövid ideig élnek úgy hogy ez okból kifolyólag IS tengerimalacot vagy nyuszit szeretnék.:)
Köszi a válaszokat!
Egy törpenyuszinak elég, a malacoknak viszont kicsi.
Én inkább deguknál láttam emeletest, nyusziknál nem szoktak.
Nemrég volt egy törpenyuszis kérdés, (lehet, hogy a tied), ott ketreckérdésre ezt válaszoltam:
Itt egy törpenyuszis oldal, szerintük 40*60 is elég, bizonyos feltételekkel. Keresd meg az oldalon ezt a részt:
"Hogyan rendezzük be a ketrecet?
Egy 40 cm x 60 cm-es ketrec tökéletesen elegendő egy lakásban tartott törpenyúlnak."
Képek is vannak, meg leírás, hogy hogy rendezd be.
Igen én voltam, itt is köszönöm a segítséget. Mindkettőtöknek!:)
Még várom a válaszokat.:)Írjatok.
hable, látszik, hogy életedben nem volt még malackád...
Csak és kizárólag akkor visít, ha fáj valamije, illetve ha éhes.
Kedves kérdező, szerintem a tengerimalac legyen, hiszen kevesebbet eszik mint a nyúl, és egy 80x40-es ketrecben elfér 2 nőstény kényelmesen emelettel.
Viszont azt tudnod kell, ha a malacot választod akkor MINDIG kell hogy legyen széna előtte, mert az a fő tápláléka, koptatja a fogakat, ill. segíti az emésztést.
Ha van kérdésed, írj privátot!
Itt van egy malacos oldal, érdemes átolvasni, ha malackát szeretnél: www.gemon.ro
Remélem, tudtam segíteni!
Ez két tengerimalinak milyen lenne? Nem ilyet fogok venni csak kíváncsiságból.:)
Szerintem nagyon kicsi ez egy nyúlnak.Az emeletre meg nem igazán van szükségük,az alapterület nekik a lényeg,hogy úgy nagy legyen.
Ahogy nő a nyuszi egyre kisebbnek fog tünni ez a ketrec.
Enyémnek 100*50-es van.Már felnőtt nyuszi,ahogy elfekszik benne kb elér a ketrec szélétől a kisházáig.Főleg,hogy ugye be is kell rendezni azt a ketrecet.Akkor már alapból kissebb lesz az egész.
A lényeg:én nem tenném bele.
40*60-ba meg főleg nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!