Tudnátok valami jó nevet egy fehér patkánynak? És jó ötlet a rágcsáló hám?
Figyelt kérdés
Van egy szürke fehér csuklyás patkányom,Kókusz és szeretnék mellé egy társat.Az új lakótárs egy fehér csuklyás pati lesz.De nem tudok neki nevet választani.Azt sem tudom jó ötlet lenne-e hámmal sétáltatni.Mert ha a gömbbe rakom az nem teljes szabadság de el sem szeretném engedni hogy elszökjön...Segítenétek?2012. máj. 13. 20:40
11/17 Platypus válasza:
Azt sem fog(kivéve talán, ha lakkbőrbe öltözöl a művelethez). Azért van a négy pici lába, hogy kapaszkodjon. Képesek egy póló anyagában is megkapaszkodni függőleges helyzetben. Nem árt mondjuk vastagabb ruhát venni a művelethez, mert ellenkező esetben tele lesz piros csíkokkal az ember nyaka a körmeitől. Rengetegszer sétáltattam patkányt vállon, és soha nem volt olyan gond, hogy véletlenül leesett volna. Volt egy-két jószág, akivel nem működött, mert mindenáron elkezdtek lemászni a hátamon, de az átlag patkány nyugodtan ül és nézelődik.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hát az én patkányom nem égy ilyen "átlagos" pati.Nem szereti ha rárakom a vállamra :/ Am Puding lett a neve. :)
2012. máj. 14. 20:20
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi!És minden kommentelőnek is nagyon köszönöm!!!Szerintem a közeljöjőben is lesznek patis kérdéseim ;)
2012. máj. 15. 15:16
15/17 A kérdező kommentje:
*jövőben :)
2012. máj. 15. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!