Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Jó ötlet lenne?

Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés
LEGO-ból akarok a hörcsögömnek építeni egy kis "játszó szobát". Azért gondolok a hörimre és építeni akarok majd bele szellőző berendezést. De olvastam egy oldalon hogy a hörcsögöt távol kell tartani a gyerek játékoktól és azon belül a legótól is.Szerintetek akkor most megépítsem vagy hagyjam?

#hörcsög #LEGO #játszószoba #höri játszószoba
2012. máj. 13. 09:53
1 2
 11/18 anonim válasza:
én is akartam ilyen mászóterepet,de a macska miatt nem lehet :(
2012. máj. 13. 16:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Kössziii :))
2012. máj. 13. 16:33
 13/18 anonim válasza:
nekem volt pár hörcsögöm, csak fából építs neki, mert egy mindent szétrág, mert élasíti a fogait, kettő ha szétrágta meg is eszi és lehet hogy a legótól nem fulladna meg mert összerágja kicsire és úgy eszi meg, de hogy nem tesz neki jót az tuti!!!!
2012. máj. 15. 09:34
 14/18 A kérdező kommentje:
De az van hogy a fába meg szálka van és ha pld: elmenne mellette akkor bele állnak :/
2012. máj. 15. 13:56
 15/18 anonim válasza:
megépíteg aztán legyalulod, vagy csiszolópapírral lecsiszolog, hogy ne legyen szálkás:)
2012. máj. 15. 19:10
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszcsii:D
2012. máj. 15. 20:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha szereted a kisállatodat, ne kockáztass, vegyél neki inkább höriknek való bújókat. Annyifélét lehet kapni olcsón is, nem éri meg kísérletezni.
2012. máj. 16. 10:47
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekem fontos a hörim, de azért nem árt egy kicsit új dolgokkal feldobni a hangulatát:)
2012. máj. 16. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!