Szerintetek jó ötlet lenne?
Ha nem akarsz kismacokat, akkor szerintem a legjobb társ neki egy ivartalanított fiú lenne.
Egy kb. vele egyidős, ők biztos nem verekednének.
Nekem volt egyszerre egy ketrecben két lánymalacom, sose marakodtak. Amikor az egyik megszült, együtt gondozták a kicsiket. Aztán úgy három hetesen a kicsi fiút áttettem az apjához, a kicsi lány meg maradt harmadiknak a lányoknál. Jól elvoltak mindnyájan.
A tengerimalacoknál a szülés kockázatos, ezért mindenképp azonos nemű társat ajánlott venni. Ha egy 1-2 hónapos lányt veszel mellé, az első 3-4 napban lenne egy kis kergetőzés, aztán valószínűleg hamar elfogadná a kicsit. Felnőtt, azonos súlyú malacoknál lehet gond az összeengedés, főleg hímeknél.
(Nyúlketrecen a méretét érted vagy azt is hogy régi típusú, aminek minden oldala rácsos? Mert ha rács van alul, kikezdheti a tengerimalac talpát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!