Hogyan tanítsam meg a nyulamat a nevére?
A nyuszinak nem mondogatni kell a nevét, hanem el kell mutogatni! De azt, hogy Szása nehéz elmutogatni!
Kereszteld át Répára!
Mutass neki egy sárgarépát, azonnal figyelni fog rá!
Én próbálkoztam vele: naponta 2-3 órát tanítgattam neki, mindig volt nálam étel, türelmes voltam.B@szott rám, oda se jött, csak ült egy helyben és nézett mint a birka.Nem vagyok biztos benne, hogy egy nyulat kutyaként kell kezelni.Nagyon tündériek, csodálatos állatok, de szerintem elég neki, ha babusgatod, szereted őt és elkényezteted mindenféle, nyusziknak való finomsággal. :)
De lehet, hogy az én nyulam született agy nélkül, nem tudom. xD Az enyém oroszlánfejű törpe volt, 5 hetesen vettem.
Nem kell a nyuszit átkeresztelni Répára..-.-"
Ha egész kiskora óta nálad van akkor mondogasd neki sokat és a hangoddal együtt megjegyzi:)
Vagy ha rövidebb folyamatot akarsz akkor ülj le a nyuszi elé(úgy hogy figyeljen rád)kezd el felé integetni,majd a nyuszi felé mutasd a kezeddel hogy gyere ide!
Tehát ezt mondod:"Szása,gyere ide"
És ebből nem csak a nevét tanulja meg,hanem azt is,hogy ha halja a nevét akkor oda kell mennie ahol vagy:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!