Mért harap a hörcsögöm, ha eddig nem harapott? Beteg? Fájdalmai vannak? Sürgős! (? )
Mennyi idős? Hörik átlagban 2 évet élnek.
Sajnos nekünk is "vénségére" kezdett harapni, 2 hónapon belül belehalt egy egyszerű szemgyulladásba, mert már nagyon gyenge volt a szervezete :(
Pedig a dokinál még egész jól nézett ki.
Akkor talán depressziós is lehet.
Pl. környezetváltozástól, vagy hangos zajoktól.
Picúrkám akkor depizett be mikor ketrecből terráriumba költöztettem, vissza kellett szereznem a régi ketrecét :)
Hangos zene, szomszédban felújítás, ilyesmi?
Tud napközben rendesen aludni?
Másik: nem nézlek hülyének, de a nőszemély akitől elhoztam Picúrt, nem tartotta normális körülmények közt a hörcsögöt, teljesen idegbeteg volt szegény.
Nem volt egyáltalán alomja, se játékai. egy műanyag talpú ketrec, egy önitató, és egy rossz kerék...
2 hónapba tartott megszelídíteni szegényt.
Ha elvileg minden oké, figyeld meg nem húzza-e valamijét, próbálj meg benézni a pofijába, egészségesek-e a fogacskái.
Sajnos így látatlanban semmit nem tudok mondani :)
A mozgás nem jelent sokat, a beteg hörim is szelelt mint a szél, a dokinál még kerekezett is :(
Viszont amit figyelj meg: mikor beteg lett a hörim, elbújt mikor kiengedtem, nem akart visszajönni hozzám.
Ha a tiéd nem rakoncátlankodik ennyire, nem hiszem hogy nagy baj lenne.
A fogakhoz nem tudok jó tippet adni.
Azt nekem sem sikerült soha megnéznem, igazából onnan tudtam hogy nincs gond, hogy amikor harapott a vakarcs éreztem hogy normális méretűek a fogai.
Koptatja rendesen a fogát a hörid?
Engem még sosem haraptak véresre, lehet hogy tényleg azok nőttek túl.
Tökéletes étrend.
Mondjuk az én hörim semmilyen sajtot nem volt hajlandó megenni, válogatós volt :)
Így hallva eszményi minden, egyszerűen nem tudok többet hozzáfűzni.
Hacsak nem a fogaival van a baj, biztos hogy zavarja valami hang.
Törött csont nem hiszem hogy lenne, azért gondolom észrevetted volna ha fejest ugrott volna valahonnan.
Meg olyankor azért húzzák magukat kicsit.
Próbáld meg finoman "átnyomkodni" a testét, ha nem nyafog akkor nincs komoly baj.
Kérdezd meg a szomszédot, nem használ-e elektromos patkányűzőt, vagy nemtudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!