Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meddig fog élni a hörcsögöm?

Meddig fog élni a hörcsögöm?

Figyelt kérdés
2010 május 18-án kaptam ajándékba,de fogalmam sincs hogy hány éves.Én attól számolom miután megkaptam szóval 2 éves körül. Dzsungáriai törpehörcsög. (lány) Nagyon sokat foglalkozom vele,néha engedem futkozni,2 hetente cserélem az almát.Naponta adok neki vizet és gyümölcsöt. Kétnaponta magot.Nagyon szelíd,és kézhez van szoktatva szóval nem fél tőle.Én úgylátom( MOST MÉG!! lekopogom) semmi baja,csak mindig vakarózik,és picivel többet alszik ( gondolom mert már kezd idősödni) Körülbelül mennyit élnek az ilyen hörcsögök? És mit gondoltok szerintetek jól tartom?
2012. máj. 4. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jól tartod. Elég jó kora van, ha már 2 éve nálad él, és nem is tudni mikor született. Sajnos a hörcsögök elég kevés ideig élnek, rosszabb körülményeknél 1-2 éves korukig, jobbnál 3-4 évig, ritka esetben 5-6 évig. De nagyban függ a genetikájától is, és persze nem mindegy, hogy honnan vetted, ott hogy tartották stb. Mindenesetre gratulálok az egészséges, jól tartott höridhez :) :)
2012. máj. 4. 20:53
 2/3 tapicuki válasza:
Nekunk is van egy horink, es szerintem jol tartod! Viszont mi vizet nem rakunk be neki! Azt tud elv. a gyumikbol kivenni maganak. En meg sajtot, diot is adnwk neki. A horik atlagban 3 evig elnek. Az egyik baratomnak 2 evesen halt meg a horje, de elotte kihullot a szore. Kerdezd meg akitol kaptad, hogy hol vette, es akkor lg. Ki tudod kovetkeztetni hogy tartottak mielott hozad kerult! De csak igy tovabbbb.
2012. máj. 5. 08:42
 3/3 anonim ***** válasza:
kifogástalanul tartod és a höri éjeli állat szóval nappal aludni fog kb. 2 évig él de élhet akár 4-5 évet is nekem aranyhörim volt az 2-3 évig élt
2012. máj. 12. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!