Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hol lehet alomtálcát csináltatni?

Hol lehet alomtálcát csináltatni?

Figyelt kérdés
A hörcsögöm kirágott egy kicsit a műanyag tálcából. Nem nagy lyuk, be is tömtem ideiglenesen, erre a másik oldalon is elkezdte. Amíg nem rágja ki ott is, szeretnék csináltatni egy alomtálcát fémből vagy üvegből, vagy valami erős anyagból. Nem tudja valaki, hogy ki vállal ilyet Debrecenben vagy annak környékén? És kb. mennyibe kerülhet?

2012. máj. 8. 07:53
 1/7 anonim ***** válasza:

hát üvegből nem lehet drága ha üvegessel csináltatod...

mekkorát kellene csinálni?

2012. máj. 8. 08:03
 2/7 A kérdező kommentje:
63x40 cm alapterületűt, és olyan 15-20 cm magasra gondoltam.
2012. máj. 8. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
63x40x15 az kb 38 liter... kérdezz meg egy üvegest de szerintem max 4000ft lehet
2012. máj. 8. 08:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2012. máj. 8. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ha olyan márkájú a ketreced, akkor ennyi pénzért lehet külön venni hozzávaló műanyag tálcát is.
2012. máj. 8. 11:21
 6/7 anonim ***** válasza:

15-20 cm magasságút? Nem elírtad? Nem 1,5-2 cm-t akartál írni?

Az egy 40 literes akvárium lenne! Akkor meg minek a ketrec?

Amúgy hol rágja a höri a tálcát, a pereménél? Vagy valahogy az alját?

Ha a peremét rágja, elég lenne csak arra hajtani egy kis fémszegélyt.

Tegyél fel egy képet.

2012. máj. 10. 16:46
 7/7 A kérdező kommentje:

#5 Attól félek, hogy azt is megrágnák.

#6 Nem, jól írtam. Azt szeretném, hogy ne dúlja ki az almot, és ne is tudja megrágni a tálcáját. És így szép nagy helye is lesz :) Képet sajnos nem tudok feltenni, de a tetejénél kezdte, és rendesen haladt lefelé XD Most ideiglenesen be van tömve mindkét oldalon a lyuk, és már majdnem eljutottam az üvegesig is :)

2012. máj. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!