Hogy bírja a nyúl az utazást?
Figyelt kérdés
az ország másik végébe fogok utazni, és van egy nyulam akit nem hagyhatok egyedül így kénytelen vagyok magammal vinni (ICn viszem -> klimatizált,csak 4óra az út 7helyett..) De félek attól hogy nem fogja bírni az utazást( kiugrál a helyéről, össze szarja magát stbstb..) vagy rosszabb esetbe sokkot kap az utazástól. Arra lennék kíváncsi hogy vitt e már valaki hosszabb távon nyulat vonaton, buszon, (egyéb tömegközlekedési járművön) Ha igen hogy bírta az utazást?2012. máj. 4. 16:29
1/5 anonim válasza:
Én buszon csak negyed órát utaztattam, attól is eléggé megviselt volt szegény, 2 órára elbújt miután hazaértünk. Kocsival utazott már 1 órát is, de utána ugyanez. Nagyon nehezen viseli, pedig a kocsiban kiengedem a hordozójából és ölbe veszem, ő meg befúrja a kis fejét a karom és a testem közé, de ilyenkor semmi nem nyugtatja meg és borzasztóan fél.
2/5 anonim válasza:
Hát én két órát utaztam vele,autóban.Akkor hoztam haza először.Végig figyeltem,tettem be neki kis szénát,néha eszegetett de egyébként végig feküdt kinyújtott lábakkal.Különösebben nem láttam,hogy nagyon megviselte volna.Hosszabb úton nem voltunk még.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez nagyban a nyuszi személyiségétől függ. Ha félénkebb akkor valszeg nem fogja annyira bírni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem egy ijedős és félénk típus aki minden zajtól megijed...:D inkább makacs, erőszakos és agresszív is azt hiszi neki mindent lehet.. néha már megijedek tőle..:D elég önfejű egy nyúl dehát ez van.. én így szeretem
csak az a baj hogy ezek nem zárják ki azt hogy a vonaton ne lenne rosszul vagy még a buszon..:/
2012. máj. 5. 21:58
5/5 anonim válasza:
Én 2 órát utaztam vele autóval, a csomagtartóban volt, de nagyon jól bírta :D Semmi baja nem volt, mászkált, evett, ivott a ketrecében.. Bár szerintem ez is nyúlfüggő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!