Hogyan, milyen kellékekkel készüljek az érkezésére?
Figyelt kérdés
Holnap fogok kapni egy kisnyuszit, s beszeretnék vásárolni Pl.:széna...
Miket vegyek még,mert eddig semmim sincsen,tudom ez tőlem felelőtlenség, ma van csak időm, mert tegnap derült ki,hogy kapok egy törpenyúl és egy házinyúl keverékű kisnyuszit!!!
2012. máj. 4. 14:48
1/6 anonim válasza:
széna,nyuszi magkeverék,
Ha ketreced sincs akkor minimum 100 szor 50 es kell.Itató,és egy olyan tál amit nem nagyon tud dobálni.Ha azt akarod hogy szobatiszta legyen akkor nyuszi wc.Vehetsz házat is,de nagy legyen az ajtaja mert ha házi nyúl keverék akkor nagy nyuszi lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, még jőhetnek
2012. máj. 4. 15:02
3/6 anonim válasza:
Ha veszel WC-t, akkor vegyél bele almot is (pl. pellet). A ketrec aljára vehetsz faforgácsot is, ha akarsz. Egyébként az előttem lévő mindent elmondott.
4/6 anonim válasza:
Szerintem elég csak a wc almozni.Takarítás is könyebb lesz így.
Kezdetben meg csak széna kell,meg táp abból is én Hallywood foodosat ajánlanám.Később kell csak zöldség,gyümölcs majd 3hónapos korában.
5/6 anonim válasza:
Ja és vannak olyan ketrecek amikben alapból minden szükséges benne van(itaó etető..)érdemesebb olyat venni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszike
2012. máj. 4. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!