Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen egeret tenyésszek...

Milyen egeret tenyésszek kígyónak?

Figyelt kérdés

Neten keresgéltem, de semmit sem találok! a Laboratóriumi egeret hol lehet beszerezni? Van valahol Vác közelbe (Pest is lehet) állatkereskedés ahol lehet venni direkt kígyónak tenyésztett egereket?

Van sok hörcsögöm, és majdnem minden hónapban születnek, de egy hörcsögöt nem akarnák adni kígyónak! De ha nincs más választás... . Egereket úgy szeretném tenyészteni, hogy egy helységbe (lakáson kívül), nem is nagyon kell vele foglalkozni, csak etetni, itatni, kivenni, megetetni a kígyóval. Szóval mit ajánlotok? (még nincs meg a kígyó! - Gabonasikló)

2012. máj. 2. 18:47
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

77%-os olyan buta vagy!

Akkor meg a kígyó haljon éhen? Ugyan már!

Ez a természet rendje.

2012. máj. 2. 20:06
 12/47 anonim ***** válasza:
100%
A hörcsög elvileg hosszú távon nem jó, mert nagyon zsíros.
2012. máj. 2. 21:20
 13/47 anonim ***** válasza:
54%
Miért, csak egeret ehet? És különben sem vagyok buta!
2012. máj. 3. 07:22
 14/47 anonim ***** válasza:
Mert szerinted mit??
2012. máj. 3. 17:41
 15/47 anonim ***** válasza:
22%
Húsfalatkákat? :) De ne egeret, az CUKI!
2012. máj. 3. 17:44
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

A húsfalatka miből készül??

Zellerből???

Nem, hanem aranyos bocikából, malackából, vagy pelyhes, sárga tollú csibéből, netán hosszú fülű nyusziból.

Azok nem cukik, csak az egér??

Áh, buta tinigyerek vagy még, vagy megrögzött vegetáriánus aki sosem eszik húst. Ez esetben megértem a felháborodásod.

Jobb a természet dolgába nem beleszólni.

2012. máj. 3. 18:15
 17/47 anonim ***** válasza:
én hetente eygszer kétszer adok neki egeret (a gabonasiklomnak)és a kigyom sokkal cukibb mint egy sárgafogú büdös rágcsáló !!! Az egereket sokszor megölöm a kigyónak (tűvel) hogy vegye el a kezemből annyira cuki ahogy lenyeli '_' :)) apropo pesten az arkadban par szaz forint 1 db
2012. máj. 6. 20:11
 18/47 anonim ***** válasza:

az egeret nem örömből ölöm meg de a kigyom sajnos kissé felre sikeült (ferde gerincel vagy mivel szuletett vagy mi)

de imado őt 9 eves korom ota megva es szeretjuk egymast.

sokszor amikor elveszlodott ugy kaptam meg hogy bebujt hozzam az agyba @_@

2012. máj. 6. 20:13
 19/47 anonim ***** válasza:
Oké, de egy kígyó tényleg annyira értelmes? Mert még nem sokkal találkoztam. Egyébként eszek húst és ha előtte megölöd az egeret és nem szenved, akkor kicsit elfogadhatóbb.
2012. máj. 7. 09:02
 20/47 anonim ***** válasza:

A elgtöbb kigyó , sokszor csak a még meleg állatot eszi meg

mivel ők hőérzékelőjüket vetik be vadászatkor , az enyém a természetben pl mát rég halott lenne a kis fogyatékosságával

, de ahogy nő most már egyre inkább ékőt eszik.

2012. máj. 7. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!