Törpenyuszitok nem rágja meg a dolgaitokat?
Mire vagy kíváncsi a tartással kapcsolatban?Csahogy ne írjuk azt amit tudsz.
Enyém az ajtót rágja.:/Mást nem.Ezt is csak időnként.
Milyen időközönként veszed ki a nyuszit?
Minden nap legalább 5-6órát kint van.Ha meg itthon vagyok akkor egész nap.Reggeltől fél11-11ig.
Hányszor eteted és mivel?
Széna ugye mindig,de gondolom tudod.:D Tápból Hallywood foodosat kap,reggel este 1evőkanálnyit.Zöldséget délután kapja 4-5felé.Általában 4-5félét is kap.:DPersze úgy,hogy mindegyikből vágok egy kicsit.
Mennyire "bújósak"?
Hát mikor hogy.Ölbe nem szeret lenne,azt se szereti ha felemelem.Viszont szeret mellettem feküdni.A simogatást is szereti,közben pedig nyalogatja a másik kezem.
Ez nyuszifüggő.
Az én nyuszim megrágta a több 100.000 Ft-os új, fakeretes ágyamat.. :P De hát ez van, megkóstolgatta, utána lenyugodott tőle. Nem tudom elzárni tőle.. Rágott már el 2 telefontöltőt (az én hibám volt, én hagytam elől), illetve egy netkábelt.
Jegyezd meg, hogy a nyuszi mindent megkóstol, erről nem lehet leszoktatni. El kell barikádozni az egész lakást:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!