Mennyit alszik a törpenyuszitok? Mikor?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam egy 9 hetes törpenyuszit.Mennyit kell aludnia? Nektek mennyit alszik a nyuszitok? Válaszotokat köszönöm! :)2012. ápr. 28. 11:30
1/4 anonim válasza:
Délután 4-5 órát. Ha a nap többi részében pihen, akkor azt csak rövid szakaszokban teszi, és mi nem észleljük.
2/4 anonim válasza:
Hát reggel kiengedem,utána elmászkál itt olyan fél11-fél12-ig mikor hogy.Aztán alszik,pihen,néha közben felkel eszik egy kis szénát.Délután fél5felé kapja a zöldségeit,akkor felkel és utána már általában fel is van estig.Fél 11körül pedig bezárom a ketrecbe.
Most is épp a ketrecben szundizik,pedig nyitva van az ajtaja.:)
De leginkább késő délután,este felé és reggel aktív.
3/4 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__1778367-e..
Ezt a kérdést még én tettem fel,mikor hazahoztam a nyuszim.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó válaszoló: Nem találtam meg a kérdésedet,ezért tettem fel újra :)
2012. ápr. 28. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!