Nyuszit hogyan lehet sétáltatni?
Úgy értem, láttam nyúlnak való hámot. Meg ha kimegyünk vele és legel a fűből, abból nem lesz baja?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Igazából ezt nem arra találták ki, hogy ugyanúgy levidd a nyuszit vele sétálni, mint egy kutyát. Egyrészt ahova a kutyusok pisilnek, abból neki nem jó enni, meg el is kaphat bármit. Másrészt a nyuszi sétáltatása nem úgy néz ki hogy te sétálsz a nyuszi meg jön veled. Hanem ugrál kettőt, szimatol sokat, megint megy valameddig megáll. Szóval te követed ő meg megy a vakvilágba a saját tempójában.
Ez inkább arra van hogy ha kimész a saját kertedbe, akkor nem ketrecbe teszed a nyuszit, hanem adsz rá egy hámot és hosszú pórázon szaladgálhat a nagyobb területen. Te pedig közben őrzöd őt. :)
Persze megpróbálhatod kint az utcán is. Csak szerintem nem lesz olyan mókás, mint amennyire első hallásra tűnik. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Persze, nem úgy gondoltam, mint egy kutya sétáltatását. Csak ugye kertes házunk nincs és szeretném, ha azért ugrálhatna egy kicsit a friss levegőn, a zöldben. :)
Pont ezért kérdezem, hogy van-e olyan dolog, amit nem ehet meg, és lehet-e baja a fűtől, ha megkóstolná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!