Szoktátok puszilgatni a nyuszitokat? (szobában tartott nyuszit)
Figyelt kérdés
Vagy csak mi vagyunk ilyenek? Olyan tiszta és illatos, imádom megpuszilni az okos kis fejét :) Más is van így ezzel?2012. ápr. 22. 11:36
1/10 anonim válasza:
Hát ha lenne nyuszim, akkor biztos nyomnék egy puszit a buksijára, mert olyan aranyosak :) Mivel nekem nincs itthon nyuszim, nyomj a tiedére egyet a nevemben, jó? :)
2/10 A kérdező kommentje:
oké :)
2012. ápr. 22. 11:41
3/10 anonim válasza:
Én mindig puszilgatom, olyan jó illata van *-* Bár, most vedlik, úgyhogy kicsit szőröz, de imádom
5/10 anonim válasza:
Folyton puszilgatom, de ő büdös.
6/10 anonim válasza:
Olyan fincsi illata van! :D
Bár a rövidszőrű nyuszimon nem érzem ezt a nyusziillatot, de a duplagénes oroszlánfejűmön igen (nagyon hosszú a szőre..)
7/10 anonim válasza:
Én is szoktam puszilgatni olyan aranyosak!
9/10 anonim válasza:
Nekem oroszlánfejű törpenyulam van, és nagyon jó illata van!!! :D De komolyan! A fejét mindig puszilgatom! :D
10/10 anonim válasza:
igeeen :DD meg akkor kapok énis :DD és tényleg olyna jó illata van :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!