Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meghalt a hörcsögömnek a...

Meghalt a hörcsögömnek a testvére. Nem hiányolja?

Figyelt kérdés
én még most is sírok. 21-én halt meg. a mai napot már nem élte meg. pedig csak 1 hónapja volt nálam. kb fél éves múlt. a testvére él. Tegnap fél4 kor minden rendben volt fél 6kor látom hogy a hörcsögöm fekve mászkál és a rácsot rágja. mi történhetett?éjszaka még élt de hajnali 4kor örökre elhunyt='( (Nyitva volt a szeme, feküdt,bevolt húzva a kis lába elől ,és alig lélegzett.azt hittem színészkedik , mert a testvére is ezt csinálta 4héttel ezelőtt.
2012. ápr. 22. 14:41
 1/4 A kérdező kommentje:
12/L
2012. ápr. 22. 14:42
 2/4 anonim válasza:
A hörcsög egyébként is társ nélküli lény,nem fog neki hiányozni,2-3 napig szomorú lesz,de aztán minden rendben lesz.Nem tudod,hogy megölte-e a testvére,-vagy meghalt-e?
2012. ápr. 22. 14:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2x volt hörim. 1x 2en ,,, a másodikra csak 1 et vettünk. Amikor kettö volt és az 1 ik gamarabb meghalt és a másik csak orült h öve az egész ketrec, és akkor kisseb voltam én akor meg azt nem tudtam felfogni h meghalt. Amikir csak 1 volt és idén januárba meghalt akkor nekem is nagyon hiányzott és elég sokat sirtam :/ de kb 1-2 hét mulva minden jobb lett. Nyugi majd idö mulásával minden jobb lessz :) 14/l
2012. ápr. 22. 14:56
 4/4 anonim ***** válasza:
valszeg ő gyilkolta meg, és most boldog, hogy egyedül lehet
2016. máj. 22. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!