Mennyi ételt adjak a kis hörcsögömnek?
Csak holnap fogom megkapni, de mondanom sem kell hogy mennyire várom.
Végülis a kérdésem szerintem egyértelmű. Gyümölcs zöldségeket szeretnék majd magvakkal keverni ls azt adni neki. De mennyit?
Valami jó kis höri név?
amikor anno én vízipatkányt tartottam egy maréknyit adtam be neki zabálni.Nem nagy dög ne adj sok zabát neki!!!!
Amúgy hamar kipurcannak sajnos :(
Én mindent meghámozok neki és nálam egy hörcsög adagja:
1 cikk alma, 1 karika uborka, egy pici darabka sajt, egy fél salátalevél, 1 karika sárgarépa, egy cikk paradicsom, 1 szem szőlő, 1 cikk körte...stb.
Tehát kb. így osztom fel és igyekszem minél változatosabban adni neki mindenből egy picit, hogy ne legyen neki unalmas az étrendje. És hozzá pedig egy kis marékkal teszek a vitaminos hörcsögnek való magkeverékből...stb. Néha kiegészítem 1 fél darab keksszel és 1 szem dióval...stb.
Höri nevek, amik nekem nagyon tetszenek: Maszatka, Falatka, Mocorka, Tötyike...De szerintem az legyen majd neki a neve ami őt jellemez majd.
Én annyit adok, hogy tele legyen a tálja így kiválogatja azt amit épp kíván. Ajánlatos olyan eledelt venni neki, amiben vagy 5 vagy többféle mag, én kb hetente töltök még a táljába, de emellett fontos, hogy adj még neki lédús gyümölcsöket, amelyek nem tartalmaznak felfújási tüneteket előidéző anyagokat.Ilyeneket adj neki: Mogyoró, répa, alma, dió, száraz napraforgómag, uborka, saláta...
Hát az 1 hörim neve Muri a mostanié pedig Kegonc. :D
Köszönöm az "igényes" válaszokat :).
Volt már hörcsögöm 5 éves koromban, de most úgy éreztem hiányzik az életemből (12 éves vagyok).
Igyekszem majd változatos ételekkel táplálni ;).
Én a Hami névre gondoltam ami nekem tetszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!