Megsérült a tengeri malacom. Mit csinálljak? SŰRGŐS!
Figyelt kérdés
a tengeri malacom felmászott a nyakamban, én megijedtem, hátradőltem, és ő lezuhant a földre. A parkettára. Megfogtam gyorsan, és leraktam az ágyamra. Az orra alatt egy kis csíkba, vérzik neki, és a szája is tiszta vér. Állatorvos ilyenkor nincs nyitva, és furcsa kattogó hangot ad ki. Mit adjak neki, vagy mit csinálljak?2012. ápr. 22. 10:02
1/11 anonim válasza:
juujj, hol laktok?
mert az állatklinika bizti nyitva van
2/11 A kérdező kommentje:
Keszübe, Pécs mellett. De mégneztem, és vasárnap mindenhol zárva van:(
2012. ápr. 22. 10:06
3/11 anonim válasza:
:(
hát akkor nem tudom.. nincsen ismerősötök aki orvos? (nem muszály, hogy állatdoki legyen)
5/11 anonim válasza:
Szerintem a fogaival felsérthette a száját, vagy ki is tört neki a foga. Nézd meg.
7/11 A kérdező kommentje:
sajnos nincs, de anyukám szerint rendbe jön. Csak attól tartok, hogy ne essen ki a foga. Mert lehet, hogy attól vérzik.
2012. ápr. 22. 10:10
8/11 anonim válasza:
Hívd fel az első linkben megadott telefonszámot, és kérj tanácsot az állatorvostól.
9/11 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm!
2012. ápr. 22. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!