Klikkerezni szeretnék a nyulammal mégis hogy csináljam?
Én nem gondolom úgy, hogy egy nyúl olyan zseniálisan okos lenne.A patkány még igen, de a nyúl?Egy rágcsáló értelme miatt nem a gazdája a felelős, hanem így születik.Neki csak gyors reflexek, fürgeség és a különböző ösztönök kellenek a túléléshez, hiszen zsákmányállat.
Ámbár nekem teljesen mindegy, amióta kutya van, lemondtam a rágcsálókról...
A nyúl nem rágcsáló.
Meglehet tanítani dolgokra.Kérdező a torpenyul.hu-n a fórumban van egy klikkeres rész,nézd meg,jobb ötletem nincs.
Doom, most ha hülye vag minek kell reklámozni? A klikker egy feltételes refelxet alakít ki, ami a tanulás egyik legalapvetőbb eleme. Még akár halat is lehet "kilkkerezni", igaz ott fényt használtak, akik ezzel szórakoztak. Egy nyulat, mint ahogy bármely emlőst is teljesen jól lehet tanítani, persze adott dolgora.
Kérdez: ugyaúgy kell, ahoyg kutyát. Neten keress rá, számos írás van a használatáról.
Mi az, hogy a nyúl nem rágcsáló?Akkor mi, csúcsragadozó? :D
Mielőtt pedig mást lehülyézel, gondolkozz azon, hogy te mennyivel írtál értelmesebb választ.Ennyi erővel idomíts parlagfüvet vagy káposztalepkét... -.-
Márpedig a nyúl nem rágcsáló, inkább nézz utána mielőtt beszélsz.
"Az üregi nyúl (Oryctolagus cuniculus) az emlősök (Mammalia) osztályának a nyúlalakúak (Lagomorpha) rendjéhez, ezen belül a nyúlfélék (Leporidae) családjához tartozik"
Tessék, itt a link is:
Amúgy igenis lehet klikkerrel tanítani a nyulat, tessék:
http://www.youtube.com/watch?v=BDocS5BfR0E&feature=BFa&list=..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!