Edcsikeee kérdése:
A szüleimmel találtunk egy kisegeret de mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Tegnap még olyan aranyos volt jáccadozott a játékaival meg minden, ma meg mint az örült kaparászik.Lehet hogy vemhes mert elég nagy a hasa is.2012. ápr. 16. 16:22
2/5 anonim válasza:
gondolom azért kaparászik mert megőrül a bezártságtol. ez egy szabad állat volt amit most bezártál.
3/5 molly2012 válasza:
engedd szabadon,mert így el fog pusztulni :(
4/5 anonim válasza:
Jó nagy otthona legyen és legyen neki mókuskereke.
Nem lesz semmi baja ha megtartjátok, de nagyon nagy a mozgásigénye egy ilyen közönséges kisegérnek.
Én is találtam régebben egyet, utcán fogtam és hazavittem. Éjjel-nappal hajtotta a mókuskereket!
5/5 Fuzzi válasza:
Enged el met el fog pusztulni. Nem lehet csak a beteget összeszedni mert akkor az anyja elutasítja. Hí beteg akkormeg csak addig lehet amig meggyógyul különben sajnos a meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!