Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpe hörcsög nagyot vagyis...

Törpe hörcsög nagyot vagyis fajdalmasat harap?

Figyelt kérdés
Szeretnek 1 hörcsögöt mert el kellet altatnunk a kutyamat es nincs semmi allatom es hianyzik :( es azert kerdezem hogg harap e nagyot mert kiszeretnem venni az akvaroumbol ugyanugy simogatni ilyesmi
2012. ápr. 16. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát tud harapni.A hörcsögtől ne várd azt mint egy kutyától, hogy úgy tűri a simogatást.Elég izgága jószágok, nem nagyon maradnak egy helyben.Vegyél inkább tengeri malacokat.
2012. ápr. 16. 12:08
 2/5 A kérdező kommentje:
ááh tegneri malac soha nagyon vernyákol azmeg még nagyobbat harap :S
2012. ápr. 16. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Szíriai aranyhörcsögöt vegyél!

Nagyon hamar megszelídül! Nekem évek óta ilyen hörcsögöm van és ehhez ragaszkodom mindig!

Lehetőleg fiatalon, olyan 4 hetesen vedd meg, garantáltan szelíd lesz és nem fog harapni, ha ilyen fiatalon veszed meg!

2012. ápr. 16. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Miért a kutya nem ugat talán? Annál egy tengerimalac se hangosabb, és ha csak nem direkt kínzod, az nem fog megharapni. Volt egy csomó tengerimalacunk, egyszer se harapott az egyik se, még akkor se ha a szájánál matattam, csak elfordult.

A hörcsög elég nagyot tud harapni szerintem, bár a miénk még sose harapott meg, csak egyszer belekapott az ujjamba, amikor rajta maradt valami gyümölcsdarabka. De ez egyszer volt, amúgy szerintem tudja, hogy az az ujjam, mert ha gyümölcsös is marad, maximum nyalogatja a többi esetben.

És ne hidd, hogy az éjszaka nem tud hatalmas bulit csapni, iszonyú hangos tud lenni, ahogy szöszmötöl. A simogatást tényleg nem tűri, kimászik az ujjad alól, elbújik, elhúzza a fejét, szóval nem nagyon szereti. A tengerimalac-nyúl jobb az ilyesmire, mert nagyobb.

2012. ápr. 17. 00:26
 5/5 anonim válasza:

nemtudom nézed e még a témát de leirom :)

nekem volt egy arany hörcsögöm aki olyan szelid volt hogy velem aludt sose harapot mindnet engedet még a pofa zacskójába is nyulkáltam mert ki kelet szednem belöle a kaját mert képes volt mindnet betömni ésmár nagyon kifeszült sose szököt el mikor haza jötem már kétlábon ált és várt rám szóval nagyon szelid aranyos jószágok :)

2014. máj. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!