Hogy szoktassam le a nyuszimat az ajtó rágásról?
Figyelt kérdés
A szobám ajtaját rágja.Ami fából van.Régebben nem lehetett rendesen becsukni,erre rá is jött,tudta,hogy ha kicsit piszkálja ki tudja nyitni.Viszont már meg lett csinálva,de nem hagyja békén.Mit csináljak vele?2012. ápr. 16. 10:42
2/6 DannyZuko válasza:
Helyezd kilátásba neki, hogy pörkölt lesz belőle. Esetlegesen nyomatékositsd, hogy közben egy szakácskönyvet tartasz a kezedben...
Amúgy kisállatkereskedésekben lehet kapni olyan spréket, amivel befújod a balhés területet és az állatok (kutya, cica, gondolom nyúl is) elkerülik egy időre...
3/6 anonim válasza:
Eukaliptusz olajjal kend be azt a részt, amit még elér. Ezt nem szeretik. Viszont rendszeresen kenned kell majd.
4/6 anonim válasza:
Adj neki rágófát!!!!!!!az én nyusziaim azért nem rágják a kábelt mert minden nap kapnak fa ágakat!!!Almafát ,de lehet fűzfa ágat is...Nézz utána neten milyen faágat nem adhatsz neki!!!!Almafa a kedvencük!és a fogainak is kell!!!
5/6 A kérdező kommentje:
Szokott kapni.Szerintem elsősorban azért rágja az ajtót,mert tudja,hogy ott lehet kimenni.Semmi mást nem rág a szobában.
2012. ápr. 17. 08:10
6/6 anonim válasza:
Szia!
a faágas válaszoló vagyok:D Nekem két nyuszim van és az egyik szökevény nyúl,mindent felakar fedezni,lehet, hogy sétálni akar.Vidd ki a kertbe vagy az udvarra...egy élmény sétáltatni őket:D Ha egyedül van az is lehet,hogy unatkozik,társaság kell neki.Az én nyuszkóim is rágják a ketrecet ha unatkoznak és kiakarnak jönni,de csak akkor engedem ki ha abbahagyják nehogy ezzel zsaroljanak.:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!