Új kis nyuszi! Válaszolnátok?
Most névnapomra kaptam egy kisnyuszit. 6-7 hetes lehet. Két kérdésem lenne.
1: Nagyon fél még. Szerintetek mi a jobb? Rá erőltessem a társaságom, vagy hagyjam hogy majd előbb-utóbb Ő nyisson felém? Tegnap kaptam. Betettem a ketrecébe, de nem csinált semmit. Alig bírtam ki hogy ne fogdossam. Aztán kinyitottam neki az ajtót de nem jött ki. Később kijött, de nagyon megszeppentnek tűnt, de a többi nyuszival jól elvan. Fogdossam, vagy várjak amíg idejön? Leültem hozzájuk a földre, a másik kettő egyből odajött, de ő annyira megijedt, hogy bebújt a szekrény alá, és egy óráig ott kuksolt.
2: Egyedül lakjon vagy Nyafival. Nyafi fiú, Ő meg kislány, kb 1 hónap lehet köztük. Most a két fiú együtt lakik, de Nyafit átrakhatnám a kislányhoz, hogy ne legyen olyan magányos. Még nem ivaros egyik se ugye. Ebből lehet gond? Kiengedve elég jól megvannak.
Szia nekem egy oroszlánfejű törpe nyuszim.Amikor megkaptam
4 hónapos volt és elég vad.3-4 hónap kellett ahhoz hogy szelíd legyen és ki tudjam venni az ölembe.DE sajnos még most is néha vadóc.Ráadásul most költöztünk is és így újra vadabb lett.ÉN beszéltem neki a kezemből kezdtem el olyannal etetni amit nagyon szeret és szépen fokozatosan kezdtem el simogatni.Nem erőltettem.Hidd el ha nem erőlteted hamar meg fogja szokni az új helyét.Nem magányos szerintem mert kint együtt vannak a nyuszik.Ne tedd mellé nyafit szerintem nem lenne jó ötlet.Remélem tudtam segíteni.Drukkolok hogy sikerüljön a megszokás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!