Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vadászgörénynek ketrec készíté...

Vadászgörénynek ketrec készítése házilag?

Figyelt kérdés
Szeretnék görit (régen már volt, de akkor udvaron tartottuk, most panelban vagyunk) és ötleteket gyűjtök ketrec készítéséhez. Ha tudnátok képeket rakni, azt megköszönném! :)

2012. ápr. 14. 11:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
:DHa sokat van kiengedve,akkor egy olyan ketrec elég is neki,de azért nem baj ha nagyobb van neki:Dén a fa ketrecben azt utálom,h nagyon beveszi a szagot,hiába takarítottam mindig érződött a szag:/
2012. ápr. 21. 11:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát igen, azon én is gondolkodtam, hogyha fa lesz, akkor azt hogy lehet takarítani.

Ezért is örülök jobban a ketrecnek. Meg is érkezett tegnap az új lakó. :) Én is úgy szeretném, hogy minél többet legyen kiengedve, majd sétálni is akarok vele, csak még oltások kellenek, meg hogy belenőjön a hámba a kis vacak.

2012. ápr. 22. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
:))Biztos nagyon édi!fiú vagy lány?mennyi idős?:)
2012. ápr. 22. 17:16
 14/17 A kérdező kommentje:
Lány és 8 hetes. Rossz, mint az ördög. :) Még nem alszik olyan sokat, inkább sokszor alszik keveset, és amíg fent van, addig mindig valami rosszaságon töri a fejét. :) De olyan kis vicces tud lenni, mikor mérgelődik, mert valami nem jön neki össze. :D
2012. ápr. 23. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
:))Honnan van?
2012. ápr. 23. 16:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Interneten hirdették. Neked is van?
2012. ápr. 23. 19:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Aha,2 is
2012. ápr. 23. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!